RING OSS - 08-12 42 02 77

Tvätta tak

RING OSS - 08-12 42 02 77

Om oss

Vi hjälper kunder behandla och tvätta tak i hela Sverige.

Alla Tiders Tak har väldigt många års erfarenhet med att behandla och tvätta tak i Stockholm och Örebro. Vi erbjuder kvalitetstjänster med bästa möjliga utförande och har utvecklat ett starkt rykte för effektivitet och tillförlitlighet. Våra kunder är villaägare, Brf och fastighetsägare. Kontakta oss för att diskutera samt boka tid för att tvätta tak med oss! 

Alla tiders tak

Vi är ett respekterat takföretag som är baserat strax utanför Örebro. Vi erbjuder kunderna pålitlig hjälp med att behandla alla slags orenheter och med att tvätta tak i Stockholm och Örebro. Våra tjänster ger mycket valuta för pengarna. Vi har flera års erfarenhet av branschen och erbjuder en fantastisk service som kan hjälpa er med alla takproblem och när ni önskar tvätta tak. Utan problem kan vi ordna tid som passar er och inspektera ert tak!

3 klara fördelar med att välja oss

Detta är våra främsta fördelar när ni behöver hjälp av en pålitlig firma med att tvätta tak i Stockholm och Örebro. 

  1. Kvalitetsarbete - Över 1 000 nöjda kan inte ha fel! Vi har utfört över 1 000 takreningstjänster och byggt upp ett gott rykte bland våra kunder.

  2. Bra metoder och utrustning - Vår ambition är att alltid leverera och tillhandahålla en tjänst som överträffar våra kunders förväntningar.

  3. Många års erfarenhet - Vi använder alltid den bästa tekniken och utrustningen för att behandla och tvätta tak.

Oavsett vad ni har för betongplattor på era tak så rekommenderar vi förebyggande behandling var tredje till fjärde år. Med kunden i fokus garanterar vi ett professionellt och kompetent bemötande från vår högt kvalificerade personal. Kontakta oss för att inspektera, behandla och tvätta tak i Stockholm och Örebro!

Vi tar bort spillning från fåglar på alla tak.Vi tvättar och sköter om dina tak!