RING OSS - 08-12 42 02 77

Tvätta tak

RING OSS - 08-12 42 02 77

Örebro

Vi är verksamma i Örebro när ni behöver hjälpa med att besiktiga och tvätta tak.

Vi är ett tryggt takföretag som erbjuder privatpersoner och bostadsrättsföreningar hjälp med att tvätta tak i Örebro. Vi har gedigen erfarenhet och arbetar alltid professionellt och pålitligt för att rena och tvätta tak. Vet ni nu att ni behöver tvätta tak i Örebro? Genom att kontakta oss kan vi diskutera vård av era tak och erbjuda kostnadsfri offert för hela arbetet, med eller utan ROT-avdrag.

Tvätta tak i Örebro

Vårt företag utgår från Vintrosa men är verksamma framförallt i Stockholm och Örebro. Vi gör allt som har med takvård, taktvätt och behandling av tak att göra. Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert vid behov av att tvätta tak i Örebro. Med över 1000 behandlade tak i Stockholm och Örebro kan vi stå för prisvärd kvalitet och noggrant utfört arbete. Att tvätta tak är framförallt viktigt för att få bort mossa och alger som är de vanligaste växterna på tak. Om mossa inte rengörs i tid kan den hindra vattnet från att rinner ner från taket och skapar då större skador på yttertaket. På längre sikt är sådan skador mycket dyrare än vanlig tvättvård. När vi tvättar tak i Örebro så tar vi även hand om stuprör och takplattor.

Alltid kostnadsfri offert!

Vi ger alla våra kunder ett utförligt och kostnadsfritt offert när de behöver hjälp med att behandla och tvätta tak i Örebro. Kontakta oss oavsett om ni är husägare, Brf eller fastighetsägare för tvättvård av ert tak!

 Här har vi rensat mosa på taket hos kund i Örebro                                                         Våra kunder har förtroende för oss när vi ska rensa mossa
                                                         och tvätta tak i Örebro.