RING OSS - 08-12 42 02 77

Tvätta tak

RING OSS - 08-12 42 02 77

Stockholm

Vi kan behandla och tvätta tak i Stockholm oavsett betongplatta.

Att tvätta tak i Stockholm är inte alltid så lätt att få till på grund av trånga gator och höga hus. Där kommer vår erfarenhet väl till pass. Med över 1 000 behandlade tak kan vi se vilken takrengöring som passar bäst er fastighet. Är ni fastighets- eller husägare som har behov av att tvätta tak i Stockholm?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

När är det dags att tvätta tak?

Tvätta tak i Stockholm är vår speciella passion. Att få vårda tak och se till att hålla detta viktiga yttre väderskydd intakt och i gott skick skänker oss glädje. Takrengöring i Stockholm är inte alltid så lätt att få till på grund av trånga gator och höga hus. Med lång erfarenhet inom takvård kommer vår erfarenhet väl till pass. Vi kan se vilken takrengöring som passar bäst var. Inte bara beroende av byggnadens geografiska placering utan av avhängigt vilken typ av påfrestning just detta tak har utsatts för. Innan man börjar tvätta tak bör men skaffa sig lite mer kännedom om de yttre förutsättningarnas påverkan. Är det en byggnad som ligger nära den saltstänkta böljan blå så kanske en takrengöring inriktad på saltborttagning är att föredra. Ligger byggnaden lummigt i skuggan där solens strålar sällan når fram så kanske huvudproblemet är mossa och påväxt av alg och lav. Då är det dags för oss att tvätta tak!

Hur fungerar det?

Vi har delat upp vår process i 3 steg. Nedan ger vi en översikt över varje steg. 

  1. En detaljerad inspektion - som är den viktigaste delen av hela processen där vi tar reda på vilken slags hjälp vi kan erbjuda.

  2. Bedömning av skador - vi dokumterar hur stor skadorna är på taket. 

  3. Behandlingstjänt - vi börjar jobba på ert tak. 

Förebyggande behandling var tredje till fjärde år

Som vi ser det finns det flera fördelar med att behandla och tvätta tak i Stockholm innan mossan får fäste på taket:

  • Ni slipper skrapa bort mossan innan behandling. 
  • Ni slipper frostsprängningar när vattnet som mossan samlat fryser.
  • Ni slipper syran som mossan utsöndrar och som luckrar upp pannan.
  • Ni slipper mossans rötter som till slut växer igenom pannan. 

Sammantaget får ni en bättre ventilerad takpanna som håller längre. Sammantaget får ni en bättre ventilerad takpanna som håller längre vid regelbundna besiktningar och tvätt av tak i Stockholm. Ett extra plus är att taket blir snyggt! Boka oss när ni behöver tvätta tak i Stockholm!

Vi tvättar och sköter om dina tak i Stockholm!        Vi besiktar och sköter om dina tak i Stockholm!